Happy

100 plus Outrunner 2015 – Race Against The Machine

Malam semalam aku redah lagi berlari untuk 100 Plus Outrunner 2015 – Race Againts The Machine. Kenapa aku katakan redah, sebab ni kali ketiga aku berlari tanpa sebarang practice. Totally tak exercise langsung for the past few month.

Ikutkan plan aku, aku nak training dahulu. Tiap minggu turun exercise bagai, semata-mata tak nak berjalan lagi untuk larian ni. Malangnya aku terlalu sibuk kebelakangan ini. Semenjak banjir besar melanda Malaysia hampir sebulan lepas, aku masih belum sempat nak bercuti atau beriadah. Maka larian ini sememangnya larian redah.

2015/01/img_2130.png

Race againts the machine cuma 6km. Nasib agak baik kerana laluan larian agak landai. Kami berlari sambil memakai bip berbar code. Sepanjang larian, quadcopter yang kononnya dinamakan dron akan mengejar kami, cuba mengambil gambar bar code. It consider fun, walaupun larian ini seolah aku berseorangan. Most people masuk dengan rakan taulan. Although aku masuk bersama kekawan, tapi 2 orang tak jadi datang and si nazri cuma aku jumpa setelah larian tamat sebelum kami balik.

Insya Allah jika ada larian berikutnya, nak lari bebetul. Cuma tu la, aku ni x rajin sangat. Masuk pun sekadar suka2.

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s