Home Tips!!!

Pencuci pinggan mangkuk yang best

Kadang-kadang semasa berbelanja atau menggunakan barang milik orang lain, aku come-across product yang bagus. Pastu start wonder dalam otak, patut tak aku share info ni dengan orang lain. Advertisement free padahal orang tak bayar pun. Cuma yang menghentikan aku dari share sesuatu pasal benda yang aku rasa best tu adalah masa ataupun aku rasa macam …. “Ellehhh .. Ye ye je ko nak share padahal semua orang dah tahu!” Rasa macam malu, x jadilah nak share.

But today aku nak share jugak, sebab benda ni aku selalu guna free. Baru hari ni aku dapat beli, sebab selama ni bila aku mencari dan nak beli, benda ni tak dijual plak kat tempat aku beli grocery tu. Ataupun, bila jumpa … Aku tak memerlukannya pada masa tu.

Panjang giler mukadimah, padahal aku nak cakap aku selalu guna produk kat bawah ni secara percuma selama lni di ofis.

20130408-163844.jpg

Pencuci pinggan mangkuk glo professional oxy. Seriously giler best pakai ni. Macam pakai sunlight, bezanya baunya sangat sedap macam perfume jer aku rasa. Wangi giler! And ia concentrate, which mean janganlah cik temah pakai banyak sangat. Letak sikit cukup, lebihnya campo ler ayor. Aku bukanlah agains product murah, cuma seriously aku tension kalao pakai sabun atau span basuh pinggan cap ayam. Nak jimat punya pasal, guna air lagi banyak, sabun lagi banyak. Kang bagus guna product yang worth with value.

Harga sabun ni around RM5.80++ untuk 750ml sebotol. The best part, ia juga didatangkan dengan pack refil pada harga RM4.90++ untuk pack 650ml. Silalah cuba. Peringatan, jangan guna terlalu banyak sebab ia concentrate formula, jika tangan jenis sensitif, kulit akan menggelupas.

Advertisements

5 thoughts on “Pencuci pinggan mangkuk yang best

  1. Aku pon beli sbb sunlight dah sgt mahal.. kebetulan brand nih mcm ok… botol dia boleh buka penutup senang nak bancuh or tambah air. Tp aku masih pakai botol mixer yg anway tu so lebih mudah la… kualiti lebih kurang sama ngan sunlight tp lebih murah

Tinggalkan Jawapan

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s